ΓΑΜΟΣ

Σχεδιάζουμε μαζί το γάμο των ονείρων σας!

Μετά το πολυπόθητο ΝΑΙ, έπειτα από την αμοιβαία απόφαση ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ, ήρθε η στιγμή να αποφασίσετε για όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που θα συνθέσουν το γάμο των ονείρων σας.

Το νυφικό, οι μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια,  η διακόσμηση του χώρου. Ας δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά τι θα χρειαστείτε…
image-placeholder.png
Νυφικό Φόρεμα

Το νυφικό ,το πιο ξεχωριστό φόρεμα που θα φορέσει στη ζωή της μια γυναίκα. Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια πλούσια συλλογή σε ονειρεμένα νυφικά από δαντέλα, μετάξι και άλλα πολλά ποιοτικά υφάσματα. 

Αναλαμβάνουμε επίσης τη ραφή του νυφικού σας και χάρη στην πολυετή εμπειρία μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε για να επιλέξετε το καλύτερο σχέδιο, ύφασμα, χρώμα. Ρομαντικό, κλασικό, μοντέρνο.. 
image-308454-vector_1.png

image-308454-vector_1.png
image-placeholder.png
Προσκλητήρια

Στο κατάστημά μας διαθέτουμε μια πλούσια συλλογή προσκλητηρίων γάμου.

Μπομπονιερες

Στην επιχείρηση LIATRIS Wedding Stories, δημιουργούμε χειροποίητες μπομπονιέρες με υλικά της επιλογής σας που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Διαθέτουμε επίσης μια πλούσια συλλογή σε έτοιμες μπομπονιέρες. 
Διακόσμηση Γαμήλιας Δεξίωσης
image-placeholder.png
Σετ  Κουμπάρου

Το πακέτο κουμπάρων περιλαμβάνει δίσκο, καράφα, ποτήρι κρασιού, 2 ποτήρια σαμπάνιας στολισμένα, λαμπαδες, στέφανα 
Όλα τα αντικείμενα του πακέτου εναρμονίζονται με το ύφος και τις επιλογές του ζευγαριού. Σας δίνουμε επίσης στη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας πακέτο, σύμφωνα με το γούστο σας.
image-placeholder.png


image-placeholder.png

Γαμήλιο Πακέτο


Νυφικό φόρεμα & 2 παρανυφακια, 250 μπομπονιέρες, 150 προσκλητήρια, στολισμό αυτοκινήτου, νυφικό μπουκέτο, διακόσμηση εκκλησίας, διακόσμηση δεξίωσης για 250 ατομα με τραπεζι ευχων  και σετ κουμπαρου  μόνο 2.400€ + ΦΠΑ

Με εμπειρία 24 ετών, το LIATRIS Wedding Stories, μπορεί να εγγυηθεί ότι ο δικός σας γάμος, θα είναι μοναδικος!